Home / Тема / Некомпетентност

Некомпетентност

Преглеждане на 2 съобщения - от 1 до 2 (от всички 2)
 • Vasilena
  Участник
  #951

  Здравейте, разочарована съм компетентността на колегите,но това е тема на друг разговор.По въпроса след направена цитонамазка резултата е : Достатъчен по количество,адекватен за преценка материал,представен от: ектоцерв.клетки от повърхн. и интермед.(за тази дума не съм сигурна)вид;клетки с койлоцитоподобни промени;HPV-шев??;левкоцити;фрагменти от гъби;детрит;лактобацили на Дьодерлайн;ендоцерв.клетки;ивици от хиперплазирали слузни клетки, ПАП 2.Желателно е изследване за HPV-инфекция.
  След това гинеколога препоръча повторно изследване за HPV – инфекция,което направих,но не съм сигурна в адекватността на взетия материал и точността от изследването.Все пак резултата от него е HPV PCR – метод високорискови щамове скрининг – положителен.
  Първия и основен въпрос. който имам е може ли да ме свържете с компетентен специалист във ВАРНА, който да разчете резултатите, да отговори на въпросите ми и да проведе адекватна терапия???
  Лекаря ми предписа по телефона Биозин 2х1 и Флажил,глобули.След втори консулт (от който също не съм доволна) все пак в момента взимам Изопринозин 2х2 първите 7 дни и след това 2х1,Флажила не съм го започвала.
  Ще съм благодарна и ако интерпретирате резултатите,основното ми желание е да ме насочите към специалист който знае какво прави и на когото да се вярва в преценката.Благодаря за отделеното време и внимание.

  DGeorgievDGeorgiev
  Участник
  #952

  Привет, това, което мога да препоръчам е д-р Радева във Варна и д-р Матей Попов в Поморие. Иначе факт – лекарите понякога се дънят много, но кой не го прави – и ние сме хора, като всички останали.

Преглеждане на 2 съобщения - от 1 до 2 (от всички 2)

Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.