Home / Тема / ХВП

ХВП

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)
 • Sky
  Участник
  #1175

  Здравейте, от няколко месеца имам брадавици на пениса!!! С какво да ги лекувам докторите при който ходих не ми помагат … Направиха ми операция с (ток, не знам как се нарича точно) след това вземах Колориус хапчета за имунната система и отново се появиха.Отидох при друг лекар препоръчан от уролога ми той започна да ме гори с азот след това ми предписа алдара, изгарях се доста с него и имаше малък резултат.. Сега отново станаха много и започнаха да се разпространяват, а с тези методи на лечение нищо не правя моля за друго лечение да ми се приложи.
  Благодаря предварително.

  DGeorgievDGeorgiev
  Участник
  #1185

  Здравейте,
  Тютюнопушенето е основен фактор, допринасящ за персистирането на HPV инфекцията. Обикновено имунитетът се справя сам с инфекцията, но този процес може да отнеме 1-2 години. За справка – HPV предизвиква също и кокошият трън, а всички знаем колко упорито е това заболяване. Въоръжете се с търпение, спортувайте повече и спрете цигарите. Ако половинката Ви също има брадавици, те също трябва да се лекуват. Обгарянето е правилният метод, а дерматолозите имат достатъчен опит с неговите разновидности.

  Sky
  Участник
  #1189

  Не съм пушач! Преди имах кокошият трън на коляното си след обгаряния с азот нямаше ефект, но един познат ми каза от къде и какво да направя, а това беше вода която течеше от някаква си търба която не знам от къде идваше, но както и да е всяка вечер преди да си легна просто оливах коляното си със тази вода и след време започнаха да се разпадат като хляб и изчезнаха от тогава нямам нищо и повечето доктори не ми вярват, че с тази вода съм ги махнал мислят ме за луд … Дали е възможно от тези кокоши тръни който съм имал да се е появило и ХВП вируса ?

  DGeorgievDGeorgiev
  Участник
  #1193

  Не, това е много малко вероятно.
  Имайте предвид, че упоритостта на кокошия трън е най-силно изразена в случаите, когато има системен натиск в засегнатата област, което притиска иначе повдигнатите лезии навътре и в дълбочина. Не е изненада, при положение, че засегнатата област на коляното Ви не е била подложена на постоянен натиск, инфекцията да е отшумяла с времето, както се случва при повечето HPV инфекции.
  Хубаво е, че не сте пушач. Това е препоръка, която даваме на всеки наш читател.
  Както писах и в предишното си мнение – кондиломите са само и единствено козметичен проблем – подходете към този въпрос преди всичко с търпение.

  Sky
  Участник
  #1234

  Може ли чрез целувка да го предам Аз? Знам, че жената може при орален и т.н :), но ме интересува както съм аз. Благодаря.

  DGeorgievDGeorgiev
  Участник
  #1248

  Спазвайте елементарна лична хигиена и няма как да предадете вируса чрез целувка.

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)

Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.