Home / Тема / Брадавици! Опасен ли е секса?

Брадавици! Опасен ли е секса?

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
 • eshk0
  Участник
  #998

  Здравейте,

  появи ми се брадавица около пениса, не му обърнах внимание но след дълго време (може би година) станаха 7-8 един до друг и реших да отида на лекар. Посетих уролог и той ми каза какво са, и ми изписа кондилин. Започнах да ги мажа с кондилина по рецепта (3 дни през 12 часа, после 4 дни почивка). Сигурно прекалих с дозата на кондилина и стана рана на мястото, където бяха брадавиците. От всичките 7-8 остана само 1, което се е беше появил първи. Мажа го вече над 1 месец и тей не падна. Днес отидох на кожен специалист, лекарят ми каза, че няма проблем и то ще изчезне но трябва да спра да ги мажа с кондилин, и ми го напръска с течен азот.
  Заразих и приятелката си, и при нея се бяха появили 2-3 около ануса й но след като ги намаза с кондилин паднаха за 1 седмица. Направи си цитонамазка, няма промяна. Гинекологът й казал да не прави секс докато има брадавици, а урологът ми беше казал, че брадавиците не пречат, защото и тя вече е заразена.
  Също днес попитах и кожния лекар, и той ми каза че без проблем може да правим секс.
  Въпросът ми е, пречи ли да правим секс когато имаме видими брадавици?

  DGeorgievDGeorgiev
  Участник
  #1000

  Здравейте, от инфекциозна гледна точка сексът не е опасен, но брадавиците по пениса могат да се разкъсат и да доведат до кървене, препоръчвам да бъдат отстранени с течен азот от демратолог

  eshk0
  Участник
  #1001

  Благодаря Ви за коментара. Както казах вече ходих на кожен, и тя ме напръска с течен азот и каза да не се притеснявам. Също така ми каза, че трябва да изчакам да минат 20 дни и ако се наложи да се пръскат пак.

  eshk0
  Участник
  #1026

  Отидох пак миналата седмица, и този път ме изпържи с ток. Сега гледам пак мъничко нещо се е появило от другата страна!!! И по главичката имам нещо като пъпчици но лекарката вика, че ми няма нищо. Понеделник ще ходя до Пловдив, къде да си направя там HPV тест? В клиника Медлайн или в някаква лаборатория, където го правят този тест?

Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)

Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.