Home / Page 3

DGeorgiev

Отговори

Преглеждане на 10 съобщения - от 31 до 40 (от всички 40)
  • DGeorgievDGeorgiev
    Участник
    в отговор на: PAP II-IIIA #1057

    д-р Станков в ДКЦ Асцендент (029839494). Пишете, ако възникнат допълнителни въпроси.

    DGeorgievDGeorgiev
    Участник
    в отговор на: PAP II-IIIA #1055

    Независимо от резултата на ХПВ изследването Ви препоръчвам колпоскопия при лекар, който е профилиран в превенция на рака на маточната шийка. Резултатите Ви не са тревожни, но налагат изясняване!

    DGeorgievDGeorgiev
    Участник

    Здравейте, за HPV тест в болница Токуда бих Ви препоръчал да се свържете с д-р Румен Раденков.

    DGeorgievDGeorgiev
    Участник
    в отговор на: Брадавици! Опасен ли е секса? #1000

    Здравейте, от инфекциозна гледна точка сексът не е опасен, но брадавиците по пениса могат да се разкъсат и да доведат до кървене, препоръчвам да бъдат отстранени с течен азот от демратолог

    DGeorgievDGeorgiev
    Участник
    в отговор на: Некомпетентност #952

    Привет, това, което мога да препоръчам е д-р Радева във Варна и д-р Матей Попов в Поморие. Иначе факт – лекарите понякога се дънят много, но кой не го прави – и ние сме хора, като всички останали.

    DGeorgievDGeorgiev
    Участник
    в отговор на: по време на бременност #950

    Привет, тестът може да се направи във всеки един момент по време на бременността, но трябва да се изговори с експерт. Бременността е състояние на имунна супресия и е възможно резултатът да е положителен, но без риск за промени в шийката. По време на бременност е желателно да се правят само качествени тестове, защото ментетата създават излишни грижи

    DGeorgievDGeorgiev
    Участник
    в отговор на: Кръвен тест за HPV #949

    Не,няма кръвен тест за ХПВ

    DGeorgievDGeorgiev
    Участник
    в отговор на: задоволителна цитонамазка #903

    Привет, лечението е доста неспецифично, но е обичайно при тази находка.
    Да, тест за HPV е препоръчителен и то в доказана лаборатория. Препоръчвам болница Токуда, болница Надежда или Шейново /онкокабинет-д-р Станков/

    • Този отговор беше редактиран на преди 4 години, 6 месеца от  digene HPV Test.
    DGeorgievDGeorgiev
    Участник

    Принпицпно не, но зависи от решението на гинеколога. във Вашия случай-под 30 години, ХПВ тестът би бил само пожелбателен, ако лекарят Ви иска да се подсигури, че сте здрава. Важно е да се отбележи, че „небрандираните“ тестове, като тези, които се разработват в разни лаборатории са много неспецифични при млади момичета и трябва да се избягват дефинитивно!

    DGeorgievDGeorgiev
    Участник
    в отговор на: Брадавици в устата #557

    Проивет, като начало говорете със стоматолога си, след това със специалист по уши-нос и гърло!

Преглеждане на 10 съобщения - от 31 до 40 (от всички 40)